Cosul meu (0 produse - 0 RON)  Aloe Vera Plus - Specchiasol


ALOE VERA PLUS - Ananas si Papaya


ALOE VERA PLUS cu Merisoare


ALOE VERA Plus cu Goji

Daca va place acest site votati-ne pe google.

Pentru Slabit  - natural si sanatos!

Dedicati sanatatii si frumusetii dumneavoastra, Zuccari a elaborat numeroase produse care sa va ajute in atingerea greutatii ideale, la detoxifierea organismului si bine inteles sa aveti o silueta supla si de invidiat!

Re-Code 500 ml - Re-code este suplimentul alimentar care contribuie eficient la reechilibrarea hormonala a femeii de peste 30 de ani, restabilirea echilibrului in organism.

Aloe Slim Day & Night - Pachetul format din Aloe Slim Day și Aloe Slim Night este destinat persoanelor care doresc să slăbească, reglând metabolismul diurn și nocturn. Un produs natural, o formulă revoluționară pentru remodelare corporală, intensifică procesele metabolice, crește arderile țesutului gras. Cele două produse sunt complementare, eficiența lor este maximă doar dacă se folosesc împreună.

EUR O2 Diet - Studiile realizate cu privire la L-Carnitină au arătat existenţa următoarelor proprietăţi: Ajută la susţinerea sistemului circulator, elimina colesterolul, potenţează muşchiul cardiac, recomandat ca adjuvant in tratamentul diferitelor boli cardiovasculare, pentru a le preveni sau evita reapariţia lor. EUR O2 Diet ajută la controlul greutăţii, favorizând combustia acizilor graşi. În schimb, ajută la formarea masei musculare. Acţionează asupra metabolizării aminoacizilor implicaţi în detoxifiera amoniacală şi în producţia de uree. Acest lucru este interesant în special pentru cei care practică sport profesional şi de elită.

Aloe Vera Fisio Line 200 ml - spuma anticelulitica ce intervine asupra aspectului epidermei: un adevărat tratament cosmetic capabil să amelioreze aspectul pielii.


174
Pret Depozit:
95 RON
buc
1SEO