Cosul meu (0 produse - 0 RON)  Aloe Vera Plus - Specchiasol


ALOE VERA PLUS - Ananas si Papaya


ALOE VERA PLUS cu Merisoare


ALOE VERA Plus cu Goji

Daca va place acest site votati-ne pe google.

Noni Original Integral


Noni Original Integral

Pret Depozit:
89 RON
buc

Zuccari.ro va ofera produse originale la Cel Mai Mic Pret de pe piata.
Produsul Noni Original Integral ajunge la dumneavoastra prin curier rapid.
Plata se face ramburs la primirea coletului.
Beneficiati Transport Gratuit la toate comenzile mai mari de 300 de ron
 

NONI ORIGINAL INTEGRAL

1000 ml

LANSARE PRODUS Noni Original Integral - Supliment alimentar 100% natural pentru revitalizarea, regenerarea si cresterea imunitatii intregului organism

La administrare de 60 ml de Noni Original Integral/zi, produsul prezentat ajunge pentru un consum de 16 zile.
Pentru a obtine rezultate foarte bune, produsul  Noni Original Integral trebuie consumat pe o perioada de 2-3 luni sau mai mult.
Proprietati:

•Noni Original Integral are un puternic efect energizant,ajuta la tonifierea organismului si revigorarea acestuia

•Noni Original Integral este un suc natural excelent pentru regenerarea şi reîntinerirea organismului;

•Noni Original Integral ajuta la intarirea sistemului natural in mod natural

•Noni Original Integral este un supliment natural bogat în principii active, minerale, vitamine, oligo-elemente, enzime şi aminoacizi;

•Noni Original Integral este recomandat pentru reducerea colesterolului şi trigliceridelor în sânge;

•Noni Original Integral este indicat pentru toate varstele deoarece imbunătăţeşte memoria, atenţia şi puterea de concentrare;

•Noni Original Integral ajuta la calmarea durerilor articulare, reumatice şi osoase şi reduce inflamaţiile;

•Noni Original Integral este eficient in cazul depresiilor şi stărilor de anxietate, si aduce calmul şi claritatea minţii;

• Noni Original Integral va intareste sistemul imunitar, stimulează imunitatea celulară şi si are efect antibacterian;

•Noni Original Integral stimulează circulaţia în zona bazinului şi îmbunătăţeşte funcţia erectilă;

•Noni Original Integral elimină durerile de cap şi stările de tensiune, generând destindere şi satisfacţie;

•Noni Original Integral imbunătăţeşte circulaţia sanguină, fluidifică sângele, reglează valorile tensiunii arteriale.


Noni Original Integral este provenit din culturi certificate organic, crescute pe solul vulcanic din Hawaii, care asigură cea mai ridicată calitate şi cea mai mare concentraţie de principii active pentru fructele de Noni. Noni Original Integral este obţinut numai din stoarcerea fructelor coapte, recoltate manual şi procesate în laboratoare certificate organic, respectând cele mai înalte standarde de producţie şi ambalare din USA şi Europa.Fructele de Noni au făcut parte multe secole din culturile din insulele din Pacific. Fructele de Noni din care se face sucul pe care noi îl comercializăm, cresc într-un mediu primitiv, neatins, în apropierea ţărmului. Doar fructele foarte bine coapte sunt culese manual de pe planta sălbatică. 

Fructul de Noni este apoi atent spălat cu peroxid de hidrogen alimentar, curăţat şi uşor presat pentru obţinerea sucului. Noni are o întrebuinţare milenară, să ne amintim că era utilizat de indigeni deja cu 2000 de ani în urmă pentru a vindeca: fracturi de oase, entorse, răni profunde la nivelul pielii, contuzii, menstruaţii neregulate, cardio vasculopatii (ateroscleroza), tumori, ulcere gastrice, probleme de piele, depresii, simptome de oboseală cronică, senilitate, probleme digestive şi astm. Mulţumită numeroaselor studii efectuate pe Morinda Citrifolia s-a descoperit că aceasta este imunostimulant, analgezic, anti-hipertensiv, detoxifiant, antiinflamator, antioxidant, antiviral, antibacterian, antiparazitar, energizant şi multe altele încă. Principalele ingrediente active din sucul de noni sunt: vitamina C, potasiul, scopoletina, acidul octanoic, terpenoizii, vitamina A, acidul linoleic, diverşi aminoacizi esenţiali. Noni conţine şi un precursor al xeroninei, compus implicat în repararea celulară şi chiar în repararea ADN-ului.


Principalele utilizări ale sucului de Noni
Ca tonic folosit zilnic:
În fiecare dimineaţă, cu o jumătate de oră înainte de masă, pe stomacul gol. Poate fi luat împreună cu alte suplimente: vitamine, minerale şi plante. Îmbunătăţeşte sănătatea şi performanţele fizice şi intelectuale, intensifică procesele de absorbţie, asimilare şi utilizare a vitaminelor, mineralelor şi plantelor şi protejează corpul de efectul nociv al radicalilor liberi. În prezent, se cunosc peste 100 de elemente importante în sucul de noni, printre care: magneziu, calciu, cupru, fier, fosfor, vitamina C, provitamina A, vitamine din grupul B, enzime şi proteine necesare organismului.
Stimulează sistemul imunitar:Potrivit studiilor clinice realizate de dr. Schechter, Noni stimulează formarea limfocitelor T care joacă un rol primordial în procesul de apărare împotriva bolilor. Noni acţionează în îmbunătăţirea sistemului imunitar prin stimularea macrofagelor şi/sau a limfocitelor, vitale în apărarea naturală a organismului. De asemenea, s-a demonstrat că Noni inhibă creşterea celulelor tumorale. Elementele active din noni stimulează măduva osoasă, crescând imunitatea. Protejează împotriva infecţiilor cu diverse tipuri de virusuri, aşa cum a fost confirmat de mai multe studii independente.

Acţiune externă:Noni acţionează ca un agent antiinflamator. Poate fi folosit ca o cataplasmă pe pielea afectată. Este, de asemenea eficient ca adjuvant, în afecţiuni musculare şi ale articulaţiilor, cum ar fi artrita şi sindromul de tunel carpian. Reduce durerea şi edemul în cazul contuziilor, al arsurilor şi entorselor. Poate fi eficient şi în ulceraţii, celulită şi roşeaţă cu prurit.
Noni ajuta la normalizarea funcţiilor organelor interne:Există ample studii ştiinţifice asupra beneficiilor pe care Noni le are asupra sistemului gastro-intestinal (diaree, arsuri, greaţă, colită, ulcere), asupra organelor reproductive (dismenoree, fibroame, inflamaţii), ficat şi pancreas (diabet, pancreatita), sistemul respirator (astm, sinuzita, emfizem), sistemul endocrin (afecţiuni tiroidiene), cardiovascular (hipertensiune arterială, atacuri ischemice) şi asupra sistemului nervos (depresii, stres, scăderea memoriei). În sucul de Noni se găseşte scopoletina, compus descoperit la Universitatea din Hawaii în 1992, care favorizează dilatarea arterelor ceea ce permite prin urmare scăderea tensiunii arteriale mulţumită producerii de oxid nitric. Oxidul nitric acţionează direct asupra vaselor sanguine sporind elasticitatea acestora, inima devenind în acest fel mai puţin obosită şi se reduce în consecinţă hipertensiunea.Scopoletina, izolată din Noni, ajuta deci la scăderea tensiunii arteriale, reduce inflamaţia prin inhibarea acţiunii bacteriilor şi a fungilor şi împiedică dezvoltarea tumorală. De asemenea, fitonutrientul Damnacanthal, izolat din Noni, este inhibitor al unor celule precanceroase (v. studiul “Inducerea fenotipurilor normale la celulele transformate..., cu ajutorul Damnacanthal).

Noni ca analgezic:

Arborele de Noni este cunoscut ca fiind “arborele care suprimă durerea şi durerea de cap”. Noni este benefic pentru durerile de cap şi de gât, musculare şi nervoase, migrene şi alte dureri. Un studiu din 1990, efectuat de laboratorul de farmacognozie la Universitatea Metz din Franţa, a arătat că Noni are un efect analgezic la nivel central. Conform studiilor raportate în jurnalul “Planta Medica” (Efectele analgezice ale Morinda Citrifolia, p.430-434, oct. 1990), Noni are un efect de 75% din cel al sulfatului de morfină în suprimarea durerii, dar fără a avea efectele adverse nocive ale acestuia. Spre deosebire de morfină, Noni nu determina dependentă. Fructul Noni poate fi folosit pentru a combate multe dependenţe: în mod sigur acţionează împotriva dependenţei de fumat. Substanţa care cauzează dependenţa de fumat este nicotina. Nicotina este un alcaloid, aşa cum este şi cocaină şi marea parte a substanţelor care provoacă obişnuinţă. Nicotina acţionează asupra centrilor nervoşi ai plăcerii, solicitându-i. Odată terminat efectul asupra organismului, reacţionează, solicitând din nou acelaşi stimul, şi de aici rezultă sindromul dependenţei. Noni aduce xeronina, care este şi ea tot un alcaloid. Xeronina se ataşează de acei reactivi care au o mare afinitate pentru nicotină modulându-le activitatea. Din acest motiv xeronina este un bun adjuvant în procesul de dezintoxicare.
Mai multe studii au demonstrat beneficiile reale ale fructului Noni asupra sănătăţii. Polizaharidele solubile în apă, aflate în compoziţia Noni, sunt responsabile de efectul imunomodulator şi antitumoral. Acestea au fost îndelung analizate în studii de laborator şi publicate. În acest sens, studiul lui Hirazumi, a testat atât sucul pur obţinut din fructul de Noni, cât şi concentratul de polizaharide preparat (Noni PPT) derivate din sucul de fruct de noni. Ambele au fost testate pentru efectele lor imunomodulatoare şi antitumorale şi ambele rezultate obţinute au fost pozitive. 


Atentie:Mai mulţi producători şi procesatori diluează sucul de noni cu apa, în scopul de a scădea costurile de producţie şi apoi îl vând ca un suc 100% pur. Aveţi grijă la sucul de noni limpede, care nu are mirosul sau gustul tipic de Noni. Alţi producători adaugă diverse cantităţi de sucuri de alte fructe la sucul de noni, cu scopul de a-l îndulci. Oricum, este imposibil de ştiut cât suc de struguri a fost adăugat şi care este calitatea acestuia. Multe persoane sunt chiar alergice la sucul de struguri. Pentru toate aceste motive, este mult mai indicat de a cumpăra suc Noni 100% Hawaiian, şi să-i adăugaţi apă şi suc la dv. acasă. În acest fel puteţi fi siguri că beneficiaţi de cantitatea exactă dintr-un suc de Noni de înaltă calitate.
Compozitie: Suc organic Integral de Noni ( Morinda Citrifolia)100 %NU provine din culturi de plante modificate genetic.NU are adaos de zahăr şi NU este diluat cu apă.NU conţine îndulcitori, arome, coloranţi, conservanţi sau concentrat de Noni.NU conţine compuşi cu efect alergenic.Produs certificat organic în USA şi Europa de către „Organic Certifiers” sub nr. US-BIO-635

Administrare: Se recomandă administrarea a 60ml de produs zilnic, dimineaţa înainte de masă sau împărţită în 2 doze, 30ml dimineaţa şi 30ml seara înainte de culcare, luate ca atare sau diluate în apă sau băuturi nealcoolice.A se agita flaconul înainte de utilizare.Depunerile de pe fundul flaconului sunt din pulpa fructului şi garantează caracterul integral natural al produsului.

Recomandat ca adjuvant in cazul mai multor afectiuni: Abcese, Accident vascular cerebral, Acnee juvenila, rozacee, purulenta, Adenom de prostata, Alcoolism, Alergii, Amigdalite, Andropauza, Anorexie, Anxietate, Aritmii cardiace, Artrita reumatoida, Artroze, Astm bronsic, Atonie gastrica, Atonie intestinala, Atrofie musculara, Autism, Avitaminoze, Balonari abdominale, Boala Addison, Boala Alzheimer, Boala Basedow, Boala Beri-beri, Boala Parkinson, Boala Rynaud, Boli autoimune, Boli cardiovasculare, Boli degenerative, Bronhopneumonie, Bronsita, bronsiectazii, Cancer indiferent de localizare, Candidoza intestinala,bucala,vaginala, Cardiopatie ischemica, Celulita, Chist ovarian, san, Circulatie cerebrala dereglata, Circulatie periferica proasta, Ciroza hepatica, Cistite, Colesterol crescut, Colita, Colon iritabil, Constipatie, Coxartroza, Degenerescenta musculara, Demineralizarea oaselor, Depresie, Dermatite, dermatoze, Diabet zaharat tip 1 si tip 2, Diaree, Dinti cariati, Disfunctii endocrine, Disfunctii metabolice, Dislipidemii, Distensie abdominala, Dureri articulare, Dureri musculare, Epilepsie, Epuizare nervoasa, Fibrom, Fracturi osoase, Gastrite hiper si hipoacide, Gripa, Guta, Helicobacter pylori (infectii), Hemoroizi, Hepatite virale, autoimune, toxice
Pret catalog: 100 Ron
Economisiti: 11 Ron
Pret depozit: 89 Ron
 
 
Marturii
Nu exista comentarii adaugate pentru acest produs.
Adauga marturie / Daca ati consumat produsele noastre va rugam adaugati experienta Dvs.
nume* (ex:Ionescu)
email (ex:ionescu@yahoo.com)
telefon* (ex:0720.000.000)
Comentariu: *
SEO