Cosul meu (0 produse - 0 RON)  Aloe Vera Plus - Specchiasol


ALOE VERA PLUS - Ananas si Papaya


ALOE VERA PLUS cu Merisoare


ALOE VERA Plus cu Goji

Daca va place acest site votati-ne pe google.

GLAUCOMUL

Glaucomul este o boala de ochi care produce atrofierea nervului optic si ingustarea campului vizual. Campul vizual este suprafata perceputa de ochi atunci cand fixam privirea drept inainte. Aceasta boala a ochiului se caracterizeaza prin cresterea tensiunii intraoculare si scaderea acuitatii vizuale.

Glaucomul este deseori asociat cu o crestere a presiunii intraoculare, dar poate exista si atunci cand presiunea este normala. Si invers putem avea o presiune intraoculara mare fara insa a avea glaucom.

Factorii care conduc la cresterea riscului de glaucom sunt:

- istoricul familiei (cazuri de glaucom in familie)

- imbatranirea

- diabetul si bolile vasculare

- miopia severa.


Exista doua forme de glaucom:

Glaucomul cronic - este forma afectiunii cu unghi deschis, care se manifesta prin drenajul unghiului irido-cornean si actioneaza prin deteriorarea lenta a nervului optic, iar gradul presiunii creste intr-un interval mai mare de timp, incepand din extremitatile globului ocular. In prima faza, simptomele glaucomului pot fi senzatiile de disconfort la nivelul ochilor, lacrimarea persistenta sau vederea incetosata. Este forma cel mai des intalnita de glaucom şi este cauza cea mai frecventa a pierderii complete a vederii la persoanele adulte cu varsta mai mare de 40 de ani. Simptomele glaucomului cronic sunt adesea lipsite, instalarea afectiunii este extrem de subtila, iar scaderea vederii se face simtita in fazele avansate ale bolii si este practic ireversibila.

Glaucomul acut - forma de glaucom este provocata de o crestere brusca a presiunii intraoculare. Simptomele care apar sunt durerea in jurul ochiului, roseata in ochi, vederea incetosata cu halouri colorate, dureri de cap violente si uneori greata si voma. Simptomele glaucomuluiacut se pot manifesta prin episoade scurte, insa recurenta lor poate duce la pierderea ireversibila a vederii intr-un interval de câteva zile, iar uneori de câteva ore. Interventia medicala este de maxima urgenta in astfel de cazuri.

Cauze naturale. Pe parcursul a multor milioane de ani, organismul nostru s-a obisnuit cu aer proaspat, alimente naturale si miscare zilnica regulata. In ultima perioada, stilul nostru de viata s-a schimbat in mod drastic. Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Deoarece Pamantul nu mai este cel de odinioara si stilul nostru de viata nu mai este natural. In ultimii 100 de ani poluarea mediului a crescut de mai multe sute de ori, ceea ce influenteaza direct starea sanatatii noastre. Elementele esentiale ale organismului nostru sunt substante minerale si oligolelemente. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.

Tratament naturist

Astazi in lume exista deja numeroase suplimente nutritive exceptionale. Pe parcursul utilizarii produselor de calitate, sute de mii de oameni relateaza despre ameliorarea bolilor sau despre vindecari spectaculoase.

Produse recomandate ca adjuvant in tratamentul glaucomului


SEO