Cosul meu (0 produse - 0 RON)  Aloe Vera Plus - Specchiasol


ALOE VERA PLUS - Ananas si Papaya


ALOE VERA PLUS cu Merisoare


ALOE VERA Plus cu Goji

Daca va place acest site votati-ne pe google.

EPILEPSIE

Epilepsia este o tulburare neurologica comuna care este cauzata de unii factori care interfereaza cu impulsurile electrice la nivelul creierului. Sistemul nervos produce descarcari electrice bruste, excesive si dezorganizate, care duc la aparitia convulsiilor. Convulsiile interfera temporar cu controlul musculaturii, controlul defecatiei (eliminarea de fecale), vorbirea, vederea si constienta bolnavului. Epilepsia nu este o forma de retardare intelectuala sau boala psihica si nu este contagioasa. Evolueaza prin crize repetate mai mult sau mai putin distantate.

Tipuri de convulsii:

1. Crize comitiale generalizate:

- Petit-mal (absence seizures) - caracteristice cel mai adesea copiilor, apar intre 5 si 12 ani si se prezinta prin lipsa temporara a constientei, cateodata persoanele privind in gol. Crizele incep si se incheie brusc

- Crize atonice (drop attacks) - pierderea brusca si temporara a tonusului muscular;

- Crize mioclonice - contractii rapide si scurte ale muschilor corpului, cel mai adesea avand loc pe ambele parti ale corpului in acelasi timp;

- Crize tonico-clonice (grand-mal/convulsii) - cel mai cunoscut tip de criza. In timpul fazei tonice, ritmul respiratiei poate scadea sau poate inceta, ea revenind in timpul fazei clonice la un ritm mai scazut. In timpul fazei clonice au loc convulsiile propriu-zise. In timpul episodului epileptic, limba si buzele pot fi muscate.

2. Crize comitiale partiale:

- crize partiale simple: constienta este mentinuta. Persoanele care prezinta acest tip de crize isi dau seama ca nu pot vorbi sau chiar ca nu se pot misca pana cand criza nu a trecut. Ele isi amintesc exact ce s-a intamplat in timpul crizei. Acest tip de criza poate modifica miscarile (prin miscari anormale ale limbii sau clipit des),

- crize partiale complexe (epilepsie psihomotorie): in timpul unei astfel de crize persoana are constienta pierduta sau alterata

Status epilepticus - se caracterizeaza prin crize prelungite sau repetitive, fara o perioada de recuperare intre atacuri. Aceste atacuri implica riscuri, dintre cele mai grave: obstructia cailor aeriene, acidoza, hipotensiune, hipertermie, edem cerebral, hipoglicemie, alterarea functiilor SNC.

Diagnostic:

Corespunde unei descarcari bilateral cu debut sever, cu pierderea starii de constienta constanta si cadere traumatizanta

Evolueaza in trei faze:

Tonica:

- Dureaza circa 10-12 secunde, uneori chiar mai mult

- Se caracterizeaza prin contractia corpului in flexie, apoi in extensie, uneori cu muscarea limbii

Clonica:

- Dureaza aproximativ 30 de secunde

- Se caracterizeaza prin secuse sincrone generalizate, cu revulsia ochilor si midriaza,muscarea limbii

Stertoroasa sau postcritica:

- Dureaza circa 60-90 de secunde

- Se caracterizeazaprin cianoza, respiratie zgomotoasa, pierdere de urina, trezire progresiva

Factori de risc:

Cel mai adesea, epilepsia este rezultatul unor alte boli cum sunt:
- traumatismele craniene
- accidentele vasculare cerebrale sau alte boli care afecteaza circulatia sangvina la nivelul creierului
- ateroscleroza (depunerea de grasimi) arterelor cerebrale
- tumorile cerebrale
- infectiile cerebrale, cum ar fi meningita sau encefalita
- boala Alzheimer
- consumul exagerat de bauturi alcoolice
- abuzul de droguri si perioada de dezintoxicare - tumorile cerebrale

Epilepsia apare mai frecvent la copii decat la adulti. Este posibil, dar nu obligatoriu, ca persoana afectata sa aiba istorie familiala de epilepsie. Convulsiile epileptice apar atunci cand descarcarile electrice anormale ale neuronilor perturba echilibrul normal al impulsurilor nervoase. Tumorile, zonele de tesut cicatriceal cauzate de traumatisme sau alte boli pot deteriora o anumita zona din creier si pot determina convulsii partiale. Cu toate acestea, epilepsia poate aparea in absenta tuturor acestor conditii.

Tratament:

Tratamentul poate diminua frecventa aparitiei convulsiilor sau le poate preveni in cele mai multe cazuri si determina disparitia crizelor pe toata durata vietii. Convulsiile necontrolate au un impact semnificativ asupra modului de viata, cum ar fi anumite meserii interzise precum si anumite activitati. Desi convulsiile prin ele insele nu afecteaza fizic bolnavii, ele prezinta un risc la traumatisme fizice si chiar si moarte, depinzand de locatia in care se afla si momentul in care bolnavul face convulsii. Convulsiile apar imprevizibil si pot declansa caderea bolnavului, inecarea sau alte accidente. Asa numitul status epileptic (o criza convulsiva care dureaza mai mult decat de obicei, mai mult de 5 minute) duce la coma si moarte. Prin reducerea frecventei sau eliminarea convulsiilor, calitatea vietii bolnavilor se imbunatateste considerabil. Un diagnostic corect este vital pentru administrarea tratamentului eficient. Deciziile de tratament se bazeaza in primul rand pe tipul epilepsiei si tipul convulsiilor.

Cauze naturale. Pe parcursul a multor milioane de ani, organismul nostru s-a obisnuit cu aer proaspat, alimente naturale si miscare zilnica regulata. In ultima perioada, stilul nostru de viata s-a schimbat in mod drastic. Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Deoarece Pamantul nu mai este cel de odinioara si stilul nostru de viata nu mai este natural. In ultimii 100 de ani poluarea mediului a crescut de mai multe sute de ori, ceea ce influenteaza direct starea sanatatii noastre. Elementele esentiale ale organismului nostru sunt substante minerale si oligolelemente. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.

Tratament naturist

Astazi in lume exista deja numeroase suplimente nutritive exceptionale. Pe parcursul utilizarii produselor de calitate, sute de mii de oameni relateaza despre ameliorarea bolilor sau despre vindecari spectaculoase.

Produse recomandate ca adjuvant in tratamentul epilepsiei

NONI - 25 ml de 2 ori pe zi, dimineața pe stomacul gol și seara inainte de culcare.

ALOE VERA D-FENCE - 25 ml. de două ori pe zi, înainte de mesele principale. Agitaţi înainte de utilizare.

ALOE VERA AUREA - se recomandă administrarea a câte 18 ml de produs dimineaţa pe stomacul gol şi seara înainte de culcare. Se poate dilua în bautura preferată.

EUR O2-oxigenare- In prima zi se administreaza de trei ori cate o picatura dizolvata intr-un pahar cu apa. In zilele urmatoare se creste doza cu cate o picatura, ajungandu-se la 8 picaturi de trei ori pe zi. Aeasta doza se mentine in continuare.

PAPAYA 5000 - consumati un plic si un comprimat pe zi. Se pune direct sub limba sau se dizolva intr-un pahar cu apa. Consumul de PAPA.YA 5000 se poate continua pe lungi perioade de timp.

 


44
Pret Depozit:
69 RON
buc
47
Pret Depozit:
89 RON
buc
50
Pret Depozit:
66 RON
buc
57
Pret Depozit:
35 RON
buc
1SEO