Cosul meu (0 produse - 0 RON)  Aloe Vera Plus - Specchiasol


ALOE VERA PLUS - Ananas si Papaya


ALOE VERA PLUS cu Merisoare


ALOE VERA Plus cu Goji

Daca va place acest site votati-ne pe google.

ENTORSA

Entorsele pot rezulta in urma unei miscari neasteptate sau a unei rasuciri a locului afectat sau in urma unei cazaturi. Cea mai obisnuita accidentare la nivelul gleznei o reprezinta entorsa de glezna care poate consta in intinderi ligamentare sau rupturi microscopice sau complete ale ligamentelor. Prin umare reprezinta o leziune capsulo-ligamentara data de o miscare fortata, anormala. Articulatiile cele mai afectate de entorse sunt glezna, spatele, degetele, genunchiul si incheietura mainii. Aceste tipuri de accidentari sunt comune la atleti.

Clasificarea entorselor:

- gradul I reprezinta intinderea sau o mica ruptura a ligamentelor, prezentand o usoara sensibilitate, edem (umflare a gleznei) si rigiditate. Este posibil mersul cu o mica durere 

- gradul II reprezinta o rupere mai mare de ligamente dar nu totala cu durere, edem si echimoza (invinetire) moderate.

Zonele lezate sunt sensibile la palpare si exista durere in timpul mersului 

- gradul III reprezinta ruperea completa a ligamentului afectat insotita de edem si echimoza severe. De cele mai multe ori mersul este imposibil intrucat glezna se poate deplasa in exterior si exista o durere puternica, desi durerea initiala poate sa scada imediat in intesitate.

Factorii de risc:

-tonusul muscular slab

- lipsa conditiei fizice bune

- sedentarismul 

-practicarea unor activitati fizice inadecvate si pentru care pacientului nu a fost pregatit 

-accidentele care determina stres mecanic pe ligamente 

-obezitatea prin cresterea energiei kinetice 

Simptome:

- inflamatia

- durerea localizata

- tumefierea

- impotenta functionala si scaderea elasticitatii ligamentare

 

NONI - 25 ml de 2 ori pe zi, dimineața pe stomacul gol și seara inainte de culcare.

ALOE VERA D-TOX - se recomandă consumul a 100ml pe zi, împărţit în două doze de 50 ml., înainte de mesele principale.

EUR O2 SILICE - oxigenare - Se pun cate 8-10 picaturi de 2 ori pe zi dizolvate intr-un pahar de apa.

FISIO DIUR - detoxifiere - Diluati 20 ml de FISIO DIUR intr-un litru de apa si beti de-a lungul intregii zile. Procedati astfel pentru primele 4 zile. Continuati, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apa, pana epuizati continutul.

FISIO DIUR cu ceai verde - Diluaţi 20 ml de FISIO DIUR într-un litru de apă si beţi de-a lungul întregii zile. Procedaţi astfel pentru primele 4 zile. Continuaţi, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apă, pana epuizaţi conţinutul.

FISIO DIUR cu grepfruit - detoxifiere - Diluaţi 20 ml de FISIO DIUR într-un litru de apă şi beţi de-a lungul întregii zile. Procedaţi astfel pentru primele 4 zile. Continuaţi, diluând 10 ml pe zi într-un litru de apă, până epuizaţi conţinutul. 

FISIO DIUR cu aroma de ananas - detoxifiere - Diluati 20 ml de FISIO DIUR intr-un litru de apa si beti de-a lungul intregii zile. Procedati astfel pentru primele 4 zile. Continuati, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apa, pana epuizati continutul.

ALOE VERA THERMO LASE - Se aplică pe regiunea cutanată de tratat, masând până la absorbţia completă. A se repeta tratamentul de cel putin doua ori pe zi.


ALOE VERA KRYO LASE - Se aplică pe regiunea cutanată de tratat, masând până la absorbţia completă. A se repeta tratamentul de cel putin doua ori pe zi.

 

SEO