Cosul meu (0 produse - 0 RON)  Aloe Vera Plus - Specchiasol


ALOE VERA PLUS - Ananas si Papaya


ALOE VERA PLUS cu Merisoare


ALOE VERA Plus cu Goji

Daca va place acest site votati-ne pe google.

OBEZITATE

Obezitatea reprezinta cea mai intalnita boala metabolica si se asociaza adesea cu boli cronice severe cum ar fi bolile cardiovasculare, diabetul zaharat, apneea de somn. Ea este caracterizata printr-un exces de tesut adipos. In mod normal organismul barbatilor contine un procent de 15 - 20 % de tesut adipos, iar organismul femeilor un procent de 25 - 30 % de tesut adipos.

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, cel mai utilizat „instrument" pentru diagnosticarea obezitatii este Indexul de Masa Corporala, definit ca greutatea (in kilograme), impartita la inaltimea (in metri) la patrat. IMC este strans corelat cu procentul de grasime din corp si arata riscul de complicatii ale obezitatii. Un indice de 25-29,9 corespunde supraponderabilitatii, unul de 30-39,9 obezitatii, iar peste 40, obezitatii morbide (severe). Un alt factor, circumferinta abdominala crescuta (mai mult prin grasimea distribuita visceral, decat prin grasimea subcutanata) este corelata cu riscul de complicatii. O circumferinta mai mare de 94 cm la barbati si 80 cm la femei arata un risc substantial pentru complicatii cardiovasculare. Daca aceasta este mai mare de 102 cm la barbati si 88 cm la femei, riscul este foarte mult crescut si este nevoie de o interventie terapeutica urgenta.

Obezitatea poate fi:

-simplă - prin alimentatie excesiva si o activitate normala sau slab deteriorata (obezitatea „sumo");

-morbidă - care limiteaza activitatea normala, respiratia, circulatia sangvinăaşi impune pacientului perioade indelungate de odihna n urma unor exercitii usoare (sindromul Pickwick);

- hipotalamică

Obezitatea este, in general, determinate de doi factori:
- Exogenă - alimentaţie în exces.
- Endogenă - dereglări de metabolism:

Afectiuni care conduc la obezitate si supraponderabilitate:

-factori metabolici, factori genetici

-factori endocrini, rasa, sexul, virsta

-sedentarismul, stilul de viata

-factori etnici si culturali, statusul socioeconomic

-obiceiuri alimentare, renuntarea la fumat

-diabetul gestational, alaptatul la san

-sarcina si menopauza


Cauze secundare:

-sindromul Cushing, hipotiroidismul

-sindromul de ovare polichistice

-insulinomul, obezitatea hipotalamica

-sindroamele genetice (Prader-Willi, Alstrom, Bardet-Biedl, Cohen, Borjeson-Forssman-Lehmann, Frohlich)

-deficienta de hormoni de crestere

-obezitatea legata de consumul de medicamente

-tulburarile de alimentatie (bulimia nervoasa, tulburarile de alimentatie perin excesul alimentar de sarbatori si cel nocturn)

-hipogonadismul, pseudohipoparatiroidismul, obezitatea prin alimentarea la tub.

Complicatiile obezitatii:

- diabet zaharat de tip II (Diabet zaharat non-insulino-dependent)
- hipertensiunea arteriala
- hiperlipoproteinemiile (cresterea valorilor trigliceridelor si colesterolului sanguin);
- ateroscleroza coronariana; - accidente vasculare cerebrale; - afectiuni locomotorii (artroza);
- sindromul de apnee in somn.

Cauzele obezităţii:

- consumul exagerat de mancare.

- sedentarismul

- alcoolismul

- predispoziţia genetică.

Efectele adverse ale obezitatii:

-reduce durata de viata
-obezitatea poate genera si afecţiuni precum:
-Varice.
- hernie abdominală.
-Picior plat
-Bronsite
-Osteoartrite ale genunchilor, soldurilor si coloanei lombare.
-diminuarea reflexelor motorii

- hipertensiune arterială.
- dubleaza riscul de atac de cord sau de accident vascular cerebral

Cauze naturale. Pe parcursul a multor milioane de ani, organismul nostru s-a obisnuit cu aer proaspat, alimente naturale si miscare zilnica regulata. In ultima perioada, stilul nostru de viata s-a schimbat in mod drastic. Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Deoarece Pamantul nu mai este cel de odinioara si stilul nostru de viata nu mai este natural. In ultimii 100 de ani poluarea mediului a crescut de mai multe sute de ori, ceea ce influenteaza direct starea sanatatii noastre. Elementele esentiale ale organismului nostru sunt substante minerale si oligolelemente. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.

Tratament naturist

Astazi in lume exista deja numeroase suplimente nutritive exceptionale. Pe parcursul utilizarii produselor de calitate, sute de mii de oameni relateaza despre ameliorarea bolilor sau despre vindecari spectaculoase.

Produse recomandate ca adjuvant in tratamentul Obezitatii

RE-CODE - Re-code ® este simplu de utilizat: este suficient sa diluaţi 25 ml de produs, uşor de măsurat datorită dozatorului roz, în cel puţin un litru de apă ce urmează a se consuma pe parcursul unei singure zile.

Aloe Slim Day & Night

Aloe Slim Day - Se agită bine flaconul înainte de utilizare - Se iau 25 ml, odată pe zi, înainte de masa principală.

Aloe Slim Night - Se agită bine flaconul înainte de utilizare. Se iau 25 ml, cu o jumătate de oră înainte de culcare.

ALOE VERA D-TOX - se recomandă consumul a 100ml pe zi, împărţit în două doze de 50 ml., înainte de mesele principale.

EUR O2 DIET - oxigenare - Este foarte important să ştim că nu există un alt produs care să conţină mai multă L-Carnitină. Datorită formulei sale speciale sub formă lichidă, ionică şi coloidală, beneficiile utilizării sale sunt maxime, mai bune de 5 ori decât aceeaşi doză sub formă de capsule.
Dacă ne dorim să slăbim atunci sunt recomandate intre 10 - 12 de picături, de două ori pe zi, între mese. De exemplu: o doză se ia cu o oră înainte de masa de prânz, iar a doua după amiaza. Doza se poate creşte dacă se doreste o pierdere a greutăţii mai mare. Recomandăm L-Carnitina pentru că deşi arde grăsimile, nu taie pofta de mâncare. Nu acţionează asupra creierului, sistemului nervos, etc., neavând astfel efecte secundare şi nu creează dependenţă.
Dacă sunteţi sportiv puteţi lua o doză cu o oră înainte de exerciţiile aerobice şi alta imediat ce terminaţi.
Dacă luaţi produsul pentru a obţine beneficii adiţonale, cum ar fi scăderea nivelului colesterolului şi îndepărtarea oboselii, modul de administrare este acelaşi.

FISIO DIUR - detoxifiere - Diluati 20 ml de FISIO DIUR intr-un litru de apa si beti de-a lungul intregii zile. Procedati astfel pentru primele 4 zile. Continuati, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apa, pana epuizati continutul.

FISIO DIUR cu ceai verde - Diluaţi 20 ml de FISIO DIUR într-un litru de apă si beţi de-a lungul întregii zile. Procedaţi astfel pentru primele 4 zile. Continuaţi, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apă, pana epuizaţi conţinutul.

FISIO DIUR cu grepfruit - detoxifiere - Diluaţi 20 ml de FISIO DIUR într-un litru de apă şi beţi de-a lungul întregii zile. Procedaţi astfel pentru primele 4 zile. Continuaţi, diluând 10 ml pe zi într-un litru de apă, până epuizaţi conţinutul. 

FISIO DIUR cu aroma de ananas - detoxifiere - Diluati 20 ml de FISIO DIUR intr-un litru de apa si beti de-a lungul intregii zile. Procedati astfel pentru primele 4 zile. Continuati, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apa, pana epuizati continutul.

 


44
Pret Depozit:
69 RON
buc
52
Pret Depozit:
99 RON
buc
60
Pret Depozit:
52 RON
buc
1SEO