Cosul meu (0 produse - 0 RON)  Aloe Vera Plus - Specchiasol


ALOE VERA PLUS - Ananas si Papaya


ALOE VERA PLUS cu Merisoare


ALOE VERA Plus cu Goji

Daca va place acest site votati-ne pe google.

COLICA BILIARA

Colica biliara, careia i se mai spune si veziculara sau hepatica, reprezinta o inflamatie care se caracterizeaza printr-o durere intensa si epuizanta in hipocondrul drept (regiunea ficatului) cu iradieri in umarul drept sau in varful omoplatului. Durerea apare in special la bolnavii cu o suferinta veche biliara (dischinezie biliara, litiaza biliara etc.) si dupa mese copioase cu exces de bauturi alcoolice. 

Cauze:

Cea mai frecventa cauza de colica este litiaza biliara, adica prezenta de calculi in vezicula biliara sau in caile biliare intra si extrahepatice. Alta cauza relativ frecventa de colica biliara o reprezinta colecistita acuta, o inflamatie cu caracter acut a peretelui colecistic (congestie, supuratie sau gangrena). De cele mai multe ori, aceasta survine din cauza obstructiei canalului cistic (litiaza cistica) si infectiei peretilor vezicii biliare.

Colicile biliare apar in urma contractiei muschilor vezicii biliare sau a cailor biliare (cauzele pot fi un calcul biliar sau/si o infectie biliara). Acest tip de colica se intalneste la varsta adulta (mai ales la femei).

-alimentatia bogata in grasimi ( oua, smantina, sarmale)

- oboseala fizica

- stari nervoase

- suparari

- emotii puternice.

Alte cauze mai putin intalnite sunt:

-angiocolitele (colangite) sunt afectiuni inflamatoare ale cailor biliare din interiorul sau exteriorul ficatului

- colecistita cronica si diskineziile biliare (diskineziile biliare sunt tulburari ale motricitatii veziculei biliare)

- parazitozele intraveziculare (giardia).

Simptome:

In general colica se instaleaza brusc, la cateva ore dupa masa (in special dupa cea de seara), de cele mai multe ori noaptea si consta in durere puternica situata la nivelul ficatului, sub coastele din partea dreapta.

-agitatie

- frisoane

-adesea febra tranzitor

- greturi

-cefalee

-ameteala

- varsaturi (la inceput bolnavul varsa alimentele, apoi un lichid galben si amar).

- icter - coloratia specifica in galben a sclerelor si tegumentelor care este cauzata de un edem sau spasm reflex al unui sfincter (Oddi) si se poate instala fara sa existe un obstacol prin calcul pe coledoc.

- frisonul apare cand predomina infectia cailor biliare, fiind urmat de transpiratii abundente si stare generala reaUneori, colica biliara este urmata de o coloratie subicterica conjuctivala si urina hipercroma pasagera.

Durata colicei este variabilă de la 30 min pana la cateva zile.

 

NONI - 25 ml de 2 ori pe zi, dimineața pe stomacul gol și seara inainte de culcare.

ALOE VERA D-TOX - se recomandă consumul a 100ml pe zi, împărţit în două doze de 50 ml., înainte de mesele principale.

ALOE VERA D-GEST - 50 ml. de două ori pe zi, înainte de mesele principale. Agitaţi înainte de utilizare.

EUR O2-oxigenare- In prima zi se administreaza de trei ori cate o picatura dizolvata intr-un pahar cu apa. In zilele urmatoare se creste doza cu cate o picatura, ajungandu-se la 8 picaturi de trei ori pe zi. Aeasta doza se mentine in continuare.

FISIO DIUR - detoxifiere - Diluati 20 ml de FISIO DIUR intr-un litru de apa si beti de-a lungul intregii zile. Procedati astfel pentru primele 4 zile. Continuati, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apa, pana epuizati continutul.

FISIO DIUR cu ceai verde - Diluaţi 20 ml de FISIO DIUR într-un litru de apă si beţi de-a lungul întregii zile. Procedaţi astfel pentru primele 4 zile. Continuaţi, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apă, pana epuizaţi conţinutul.

FISIO DIUR cu grepfruit - detoxifiere - Diluaţi 20 ml de FISIO DIUR într-un litru de apă şi beţi de-a lungul întregii zile. Procedaţi astfel pentru primele 4 zile. Continuaţi, diluând 10 ml pe zi într-un litru de apă, până epuizaţi conţinutul. 

FISIO DIUR cu aroma de ananas - detoxifiere - Diluati 20 ml de FISIO DIUR intr-un litru de apa si beti de-a lungul intregii zile. Procedati astfel pentru primele 4 zile. Continuati, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apa, pana epuizati continutul.

 

 


44
Pret Depozit:
69 RON
buc
1SEO