Cosul meu (0 produse - 0 RON)  Aloe Vera Plus - Specchiasol


ALOE VERA PLUS - Ananas si Papaya


ALOE VERA PLUS cu Merisoare


ALOE VERA Plus cu Goji

Daca va place acest site votati-ne pe google.

COLECISTITA

Colecistita reprezinta o inflamatie a peretelui vezicii biliare. Vezica biliara este un organ sub forma de para situat in partea dreapta a abdomenului, chiar sub ficat. Vezica biliara depoziteaza si elibereaza bila, un lichid brun-verzui produs in ficat si care ajuta la digestia grasimilor. Atunci cand organismul are nevoie de bila pentru a digera grasimile, vezica biliara se contracta si impinge bila in canalele biliare care o transporta in intestinul subtire (duoden). Colecistita este intalnita preponderent in randul femeilor si mai rar in cazul barbatilor si apare in general dupa varsta de 40 de ani.

Tipuri de colecistita:

Colecistita acuta este inflamatia brusca (acuta) a vezicii biliare care provoaca dureri severe si constante la nivelul abdomenului superior. De obicei, inflamatia vezicii biliare incepe fara infectie bacteriana, dar, in timp, se supraadauga infectia bacteriana si poate evolua spre gangrena (moartea tesutului) si chiar perforatie. Calculii biliari sunt responsabili pentru cele mai multe (90%) episoade de colecistita acuta, dar in cazuri rare poate fi secundara unor tumori ale vezicii biliare.

Cauze:

-pietre la colecist (sau pietre la fiara)

-boli severe

-abuzul de alcool

-in cazuri foarte rare tumori ale colecistului 

In colecistita acuta bila, secretia colecistului, ramane prizoniera in colecist. Crearea bilei in interiorul colecistului cauzeaza presiune si iritare. Acest lucru poate duce la infectie bacteriana sau chiar perforarea organului.

Simptome:

-durerea abdominala localizata in partea superioara dreapta a abdomenului, aparuta in special in urma consumului unor mancaruri grase

-stari de greta

-voma

-febra

-Colecistita cronica este inflamatia pe termen lung (cronica) a vezicii biliare care determina o perioada prelungita de durere. Aceasta este cauzata de episoadele repetate de colecistita acuta care afecteaza vezica biliara, adica peretii veziculei devin ingrosati si tari, astfel vezica biliara incepe sa se micsoreze si nu mai poate depozita si elibera bila.

Colecistita cronica poate fi:

Colecistita cronica nelitiazica poate avea diverse cauze:
- modificari de echilibru intre diferite componente ale bilei cu formare de colesterol pe mucoasa, care are efect iritativ
- refluxul pancreatic sau duodenopancreatic in caile biliare
- mici pusee inflamatorii repetate, care sunt asimptomatice si care au drept consecinta modificari morfologice parietale
- cauze indirecte: hepatita cronica evolutiva, apendicita cronica, afectiuni genitale cronice, ulcer gastric sau duodenal
- infectii repetate - din cauza prezentei bacteriilor in vezicula biliara, care au ajuns aici pe diverse cai, favorizate de diferiti factori: obstacole, sarcina, reflux pancreatic, stress, alergie.

Cauze colecistita:

Cauzele colecistitei pot fi diferite. Ea poate fi determinata de o complicatie a unui icter infectios (galbenare) sau la bolnavii care sufera de constipatie. De asemenea, o apendicita neoperata la momentul potrivit poate imbolnavi vezicula biliara. Aceste diverse cauze actioneaza tulburind mecanismul contractiei care asigura golirea periodica a veziculei biliare. In producerea colecistitelor acute rolul principal revine microbilor din intestin, dar si din singe (cum ar fi in cursul septicemiilor). In cazul colecistitelor cronice, exista o serie de probleme neclarificate, privind producerea lor. Pentru cele cu piatra la ficat lucrurile sunt mult mai clare, intrucat inflamarea veziculei este privita in general ca o reactie la prezenta pietrei, desi se intalneste si reactia inversa, si anume preexistenta unor fenomene inflamatoare care favorizeaza producerea pietrelor la ficat.

Simptome:

- durere in partea superioara dreapta a abdomenului, care poate iradia in spate sau in umarul drept.

- greata

- varsaturi

- sensibilitate in partea dreapta a abdomenului 

- febra 

- durere accentuata de o respiratie adanca 

- durere mai mult de 6 ore, in special dupa masa 

 

NONI - 25 ml de 2 ori pe zi, dimineața pe stomacul gol și seara inainte de culcare.

ALOE VERA D-TOX - se recomandă consumul a 100ml pe zi, împărţit în două doze de 50 ml., înainte de mesele principale.

EUR O2 IMUN FORTE - oxigenare - Se pun câte 10 picături de 3 ori pe zi într-un pahar de apa şi se bea, sau intensiv câte 20 de picături de 5 ori pe zi.

FISIO DIUR - detoxifiere - Diluati 20 ml de FISIO DIUR intr-un litru de apa si beti de-a lungul intregii zile. Procedati astfel pentru primele 4 zile. Continuati, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apa, pana epuizati continutul.

FISIO DIUR cu ceai verde - Diluaţi 20 ml de FISIO DIUR într-un litru de apă si beţi de-a lungul întregii zile. Procedaţi astfel pentru primele 4 zile. Continuaţi, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apă, pana epuizaţi conţinutul.

FISIO DIUR cu grepfruit - detoxifiere - Diluaţi 20 ml de FISIO DIUR într-un litru de apă şi beţi de-a lungul întregii zile. Procedaţi astfel pentru primele 4 zile. Continuaţi, diluând 10 ml pe zi într-un litru de apă, până epuizaţi conţinutul. 

FISIO DIUR cu aroma de ananas - detoxifiere - Diluati 20 ml de FISIO DIUR intr-un litru de apa si beti de-a lungul intregii zile. Procedati astfel pentru primele 4 zile. Continuati, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apa, pana epuizati continutul.

 


44
Pret Depozit:
69 RON
buc
60
Pret Depozit:
52 RON
buc
1SEO