Cosul meu (0 produse - 0 RON)  Aloe Vera Plus - Specchiasol


ALOE VERA PLUS - Ananas si Papaya


ALOE VERA PLUS cu Merisoare


ALOE VERA Plus cu Goji

Daca va place acest site votati-ne pe google.

CIROZA

Ciroza alcolica este o maladie hepatica, de definitie histological, caracterizata printr-o necroza hepatocitara, fibroza si nodule de regenerare. Ea are nevoie in medie de 20 de ani de intoxicatie alcoolica cotidiana (mai mult de 150 grame pe zi alcool la barbat si 100 grame pe zi la femei) pentru a aparea la aproximativ 50 la suta din intoxicati. Consumul de alcool are drept consecinta trei leziuni asupra ficatului : ficatul gras alcoolic , hepatitaallcolica si ciroza alcoolica.

Consecintele sale asupra fiziologiei hepatice sunt:

O insuficienta hepatocelulara (prin scaderea activitatii hepatocitelor)

O hipertensiune portal (prin bloc intrahepatic cu dezorganizare arhitecturala)

Simptome

- poate fi asimptomatica clinic in 10-40% din cazuri .

- simptomele apar insidios si progreseaza lent in urmatoarele saptamani sau luni

- anorexie , scadere ponderala , reducerea masei musculare , echimoze , fatigabilitate , icter progresiv , sangerari la nivelul varicelor gastroesofagiene , ascita , encefalopatie , contractura Dupuytren

- ficatul poate fi marit de volum , normal sau cu dimensiuni scazute , stelute vasculare , hipertrofia falangelor distale , splenomegalie .

- la barbati pot aparea : scaderea pilozitatii corporale , ginecomastie , atrofie testiculara .

- la femei: semne de virilizare , ciclu menstrual neregulat .

Morfologie:

- ecografia si scanerul nu aduc argument specific, ci doar acomplicatiilor (scita, cresterea diametrului trunchiului portal, repermeabilizarea ligamentului rotund)

- fibroscopia eso-gastro-duodenala, care pune in evident varicele esofagiene sau gastrice asimptomatice)

- in cazul unui indoieli (ficat cu suprafata neregulata,parenchim ranit, nodule de regenerare) va fi efectuata o biopsie pe cale percutanta

Diagnosticul cirozei alcoolice :

- analize de laborator : anemie , leucocitoza , leucopenie , trombocitopenie , aspartat aminotransferaza (AST) crescuta , fosfataza alcalina crescuta , AST/ALT mai mare de 2 , timp de protrombina crescut

- ecografia abdominala

- biopsia hepatica

Tratamentul cirozei alcoolice :

Curativ: nu exista un tratament specific pentru ciroza alcoolica, in afara intreruperii intoxicatiei alcoolice

Simptomatic:

Al asocitei: medical, ca prima intentie cu regim desodat strict si duretice tip Spironolactona sau Triamteren la debut

Alte tratamente:

Hemoragia digestiva:

- abordarea unei cai venoase periferice

- perfuzarea de solutii macromoleculare in asteptarea sangelui izogrup si izo-Rh

- regim alimentar

- administrarea de multivitamine


Complicatiile:

Ascita. Este declansata de hepatita alcoolica acuta supraadaugata

Tratament urmat eronat

Agresiune traumatic sau nu

Carcinoma hepatocelular

Hemoragia digestiva se traduce printr-o hematemeza sau melena. Este un factor prognostic important.

Encefalopatia porto-cava

Carcinomul hepatocelular. Acesta survine in 15% dintre cazuri. Se manifesta prin durere in hipocondrul drept, icter crescand in intensitate,astenie cu slabire, hemoragie prin tromboza portala.

Infectiile: Cele ale ascitei dar, de asemenea, diareei infectioase, o pneumopatie, o septicemia

Germenii responsabili sunt: Bacilii Gram - negative, Bacilii piogeni, Bacilul Kocj (tuberculoza), Pneumococul

Hematologice

Icterul care este moderat si intens

Sindromul hepatorenal- este definit printr-o insuficienta renala functional oligoanurica cu hiponatriemie si tulburari variabile ale kaliemiei.

Cauze naturale. Pe parcursul a multor milioane de ani, organismul nostru s-a obisnuit cu aer proaspat, alimente naturale si miscare zilnica regulata. In ultima perioada, stilul nostru de viata s-a schimbat in mod drastic. Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Deoarece Pamantul nu mai este cel de odinioara si stilul nostru de viata nu mai este natural. In ultimii 100 de ani poluarea mediului a crescut de mai multe sute de ori, ceea ce influenteaza direct starea sanatatii noastre. Elementele esentiale ale organismului nostru sunt substante minerale si oligolelemente. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.

Tratament naturist

Astazi in lume exista deja numeroase suplimente nutritive exceptionale. Pe parcursul utilizarii produselor de calitate, sute de mii de oameni relateaza despre ameliorarea bolilor sau despre vindecari spectaculoase.

Produse recomandate ca adjuvant in tratamentul cirozei

NONI - 25 ml de 2 ori pe zi, dimineața pe stomacul gol și seara inainte de culcare.

ALOE VERA D-TOX - se recomandă consumul a 100ml pe zi, împărţit în două doze de 50 ml., înainte de mesele principale.

ALOE VERA AUREA - se recomandă administrarea a câte 18 ml de produs dimineaţa pe stomacul gol şi seara înainte de culcare. Se poate dilua în bautura preferată.

EUR O2-oxigenare- In prima zi se administreaza de trei ori cate o picatura dizolvata intr-un pahar cu apa. In zilele urmatoare se creste doza cu cate o picatura, ajungandu-se la 8 picaturi de trei ori pe zi. Aeasta doza se mentine in continuare.

EUR O2 IMUN FORTE - oxigenare - Se pun câte 10 picături de 3 ori pe zi într-un pahar de apa şi se bea, sau intensiv câte 20 de picături de 5 ori pe zi.

FISIO DIUR - detoxifiere - Diluati 20 ml de FISIO DIUR intr-un litru de apa si beti de-a lungul intregii zile. Procedati astfel pentru primele 4 zile. Continuati, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apa, pana epuizati continutul.

FISIO DIUR cu ceai verde - Diluaţi 20 ml de FISIO DIUR într-un litru de apă si beţi de-a lungul întregii zile. Procedaţi astfel pentru primele 4 zile. Continuaţi, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apă, pana epuizaţi conţinutul.

FISIO DIUR cu grepfruit - detoxifiere - Diluaţi 20 ml de FISIO DIUR într-un litru de apă şi beţi de-a lungul întregii zile. Procedaţi astfel pentru primele 4 zile. Continuaţi, diluând 10 ml pe zi într-un litru de apă, până epuizaţi conţinutul. 

FISIO DIUR cu aroma de ananas - detoxifiere - Diluati 20 ml de FISIO DIUR intr-un litru de apa si beti de-a lungul intregii zile. Procedati astfel pentru primele 4 zile. Continuati, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apa, pana epuizati continutul.

PAPAYA 5000 - consumati un plic si un comprimat pe zi. Se pune direct sub limba sau se dizolva intr-un pahar cu apa. Consumul de PAPA.YA 5000 se poate continua pe lungi perioade de timp.


SEO