Cosul meu (0 produse - 0 RON)  Aloe Vera Plus - Specchiasol


ALOE VERA PLUS - Ananas si Papaya


ALOE VERA PLUS cu Merisoare


ALOE VERA Plus cu Goji

Daca va place acest site votati-ne pe google.

BRONSITA, ASTM, CANCER PULMONAR, PNEUMONIE, BRONHOPNEUMONIE

Aparatul respirator este un lant complex de organe a caror functie asigura patrunderea aerului in plamani, extragerea oxigenului cu trecerea lui in sange (ajungand pe aceasta cale la toate celulele din corp) si eliminarea la exterior a "gazelor arse", adica a bioxidului de carbon (CO2). Aparatul respirator este alcatuit din totalitatea organelor care asigura mecanismul respiratiei: al ventilatiei pulmonare, ca si al schimburilor de gaze de la nivelul alveolelor pulmonare - hematoza. Acestea sunt: caile respiratorii superioare (cavitatile nazale si faringele), cele inferioare (laringele, trahee si bronhii) si plamanii, ca organe principale ale actului respirator.

In componenta acestui aparat se regasesc doua categorii de organe:

- canalul aerian - sistemul de tuburi care leaga plamanii de exterior, asigurand circulatia aerului in ambele sensuri; in ordine, acestea sunt nasul, faringele, laringele, traheea, bronhiile si canalele alveolare

- plamanii propriu zisi, care asigura transferul din aer a oxigenului si, in sens invers, a bioxidului de carbon; plamanii au o structura de burete fin, cu cavitati minuscule - alveolele pulmonare - in legatura directa cu canalele respiratorii terminale (canalele alveolare); la nivelul alveolelor se petrec schimburile de gaze - oxigen si bioxid de carbon - intre aerul inspirat si sangele care iriga peretii alveolelor.

Functionarea acestui aparat este conditionata si de componenta motorie, care face oficiul de pompa, formata din:

- foitele de invelis ale plamanilor, denumite pleure care faciliteaza alunecarea suprafetei plamanilor fata de fetele interne ale cutiei toracice

- cutia toracica - in care este cuprins aparatul respirator, care asigura, prin miscari de pompa aspiro-respingatoare intrarea (inspiratia) si iesirea aerului (expiratia).


Aparatul respirator este format din:

1. Caile respiratorii superioare

-Nas - formatiune mediocefalica cu caracteristici specifice fiecarui individ, cu dublu rol - respirator si olfactiv. Aerul insipirat prin nas ajunge in plamani.

- Cavitatea nazala - este impartita in 2 cavitati numite fose nazale de un perete median (septul nazal). Fosele nazale comunica cu exteriorul prin 2 orificii (narine), iar cu faringele prin 2 orificii largi (meaturi narofaringiene). Cavitatea nazala este captusita cu o mucoasa foarte vascularizata si impartita in 2 regiuni: mucoasa olfactiva ce se afla in partea superioara simucoasa respiratorie, aflata in partea inferioara.

- Faringe - organ musculos captusit cu o mucoasa, care reprezinta locul de incrucisare a caii respiratorii (laringele) cu cea digestiva (esofag). Faringele este delimitat in partea superioara de cavitatea bucala prin baza limbii, amigdale, arcul palatin, iar de cavitatea nazala de coanele nazale. Iesirea postero-ventrala din faringe se realizeaza pe de o parte prin laringe continuat cu trahea, iar pe de alta parte prin esofag.

2. Caile respiratorii inferioare

- Laringe - organ cartilaginos, captusit cu o mucoasa in interior, situat intre laringe si trahee. Laringele, pe langa rolul de protejare a caii respiratorii, este si un organ al fonatiei. In faringe sunt situate coardele vocale.

- Epiglota - cartilaj elastic care opreste patrunderea alimentelor in plamani, in momentul inghitirii

- Trahee - conduct fibrocartilaginos care continua laringele, situat inainte de esofag si terminat in torace la nivelul vertebrei a 5-a toracale prin doua ramuri de bifurcaţie numite bronhii.

3. Plamanii

- Plaman - organ pereche cu rol in respiratie, care furnizeaza oxigen intregului corp si elimina dioxidul de carbon din sange.

- Bronhii - 2 canale ce transporta aerul intre trahee si plamani

- Bronhiole - ramificatii ale bronhiilor in lobul pulmonar, care se termina cu alveolele

- Alveole pulmonare - saci care se umplu cu aer si la nivelul carora se face schimbul de oxigen cu dioxid de carbon

Boli ale aparatului respirator:

-bronsita acuta

-bronsita cronica

-astmul bronsic

-cancerul bronhopulmonar

-peumopatiile acute

-bronhopneumonia

-pneumopatii atipice sau virotice

-abcesul pulmonar

-emfizemul pulmonar

-tuberculoza pulmonara

-tuberculoza primara

Cauze naturale. Pe parcursul a multor milioane de ani, organismul nostru s-a obisnuit cu aer proaspat, alimente naturale si miscare zilnica regulata. In ultima perioada, stilul nostru de viata s-a schimbat in mod drastic. Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Deoarece Pamantul nu mai este cel de odinioara si stilul nostru de viata nu mai este natural. In ultimii 100 de ani poluarea mediului a crescut de mai multe sute de ori, ceea ce influenteaza direct starea sanatatii noastre. Elementele esentiale ale organismului nostru sunt substante minerale si oligolelemente. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.

Tratament naturist

Astazi in lume exista deja numeroase suplimente nutritive exceptionale. Pe parcursul utilizarii produselor de calitate, sute de mii de oameni relateaza despre ameliorarea bolilor sau despre vindecari spectaculoase.

Produse recomandate ca adjuvant in tratamentul bolilor aparatului respirator

NONI - 25 ml de 2 ori pe zi, dimineața pe stomacul gol și seara inainte de culcare.

ALOE VERA D-FENCE - 25 ml. de două ori pe zi, înainte de mesele principale. Agitaţi înainte de utilizare.

EUR O2-oxigenare- In prima zi se administreaza de trei ori cate o picatura dizolvata intr-un pahar cu apa. In zilele urmatoare se creste doza cu cate o picatura, ajungandu-se la 8 picaturi de trei ori pe zi. Aeasta doza se mentine in continuare.

EUR O2 IMUN FORTE - oxigenare - Se pun câte 10 picături de 3 ori pe zi într-un pahar de apa şi se bea, sau intensiv câte 20 de picături de 5 ori pe zi.

 


47
Pret Depozit:
89 RON
buc
50
Pret Depozit:
66 RON
buc
54
Pret Depozit:
89 RON
buc
60
Pret Depozit:
52 RON
buc
1SEO