Cosul meu (0 produse - 0 RON)  Aloe Vera Plus - Specchiasol


ALOE VERA PLUS - Ananas si Papaya


ALOE VERA PLUS cu Merisoare


ALOE VERA Plus cu Goji

Daca va place acest site votati-ne pe google.

ANEVRISM, ANGINA PECTORALA, ARITMIE, ARITMIE, CARDIOPATIE ISCHEMICA, INFARCT, MIOCARDITA

Aparatul cardiovascular sau circulator transporta sangele in tot corpul. Funcţiile aparatului circulator sunt multiple: aprovizionarea organismului cu oxigen, substanţe nutritive, vitamine, hormoni şi eliminarea bioxidului de carbon, indepartarea diverselor reziduuri metabolice spre ficat (detoxificare) sau rinichi (excreţie). Aparatul cardiovascular este format din inima si vase de sange. Organul central este inima sau cordul de la care pleaca vase de sange mari (artere) care transporta sangele bogat in oxigen si vase care se intorc (vene), prin care se transporta sangele sarac in oxigen.

Aparatul cardiovascular cuprinde:

- cordul - pompa care asigura ejectia sangelui in circulatia sistemica (sistem de inalta presiune) si in circulatia pulmonara (sistem de joasa presiune)

- arborele circulator, format din:

- artere - vase de presiune, care asigura aportul sangvin la tesuturi

- capilare - vase de schimb

- venele - vase de capacitanta, prin intermediul carora sangele este readus la inima.

- limfatice - vase ce dreneaza o parte din lichidul interstitial

Functiile aparatului cardiovascular:

- asigura un flux sanguin corespunzator din punct de vedere al presiunii si al cantitatii in raport cu necesitatile tisulare

- asigura transportul substantelor nutritive si indepartarea produsilor de catabolism

- asigura transportul hormonilor, celulelor sistemului imun si a altor mediatori

- intervine in mentinerea echilibrului hidroelectrolitic

- prin sistemul vascular intervine si in termoreglare

- functie de secretie: FAN, NO, endotelina, EDHF, PGI2= PC

Inima este localizata in cavitatea toracica, in etajul inferior sau cardiac al mediastinului anterior. Inima este organul central al aparatului cardiovascular si este situata in mediastin. Are forma unei piramide triunghiulare sau a unui con turtit,culcat pe diafragma. Axul inimii este oblic dirijat in jos,la stanga si inainte,astfel ca 1/3 din inima este situate la dreapta si 2/3 la stanga planului mediosagital al corpului. Greutatea inimii este de 250-300g ,iar volumul este asemanator pumnului drept. Prezinta o fata convexa,sternocostala,si o fata plana, diafragmatica. Cele doua fete se unesc printr-o margine mai ascutita,marginea dreapta. Marginea stanga, rotunjita, se prezinta ca o adevarata fata, fata pulmonara. Baza inimii priveste inapoi si la dreapta; de la nivelul ei pleaca arterele mari ale inimii (aorta si trunchiul pulmonar) si sosesc venele mari (cele 2 vene cave si cele 4 vene pulmonare). La baza inimii se afla atriile, iar spre varf ventriculii. Pe fata sternocostala, intre cele 2 ventricule se afla santul interventricular posterior.Intre atrii si ventricule se gasesc santurile coronar stang si, respectiv,drept. In aceste 4 santuri se gasesc arterele si venele inimii.

Inima este alcatuita din trei tunici: endocardul, miocardul si pericardul.

Afectiunile inimii:

1.ANEVRISMUL AORTEI TORACICE SI ABDOMINALE.

Anevrismele aortei toracice: tulburari prin compresiunea organelor vecine,

Anevrismele aortei abdominale: durere in lombe (sale) si abdomen cu prezenta unei tumori pulsatile.

2. ANGINA PECTORALA. Cea mai frecventa forma de manifestare a cardiopatiei ischemice cronice dureroase.

3. ARITMIILE. Dereglari ale ritmului normal al inimii fie sub raportul frecventei, fie al regularitatii frecventei cardiace, fie din ambele.

Clasificare: Aritmii atriale, Aritmii ventriculare.

4. ARTEROSCLEROZA Este o combinatie de modificari ale tunicii interne a arterelor constand in depuneri de grasimi ce se insotesc de o reactie fibroasa , depuneri de calciu si progresiv ulcerarea ateromului. Astfel, se produc stenoze progresive ale arterelor, iar prin ulcerarea placilor eteromatoase este favorizata coagularea = tromboza (astuparea vaselor).

5. BLOCUL DE RAMURA STANGA SI DREAPTA. Este o tulburare de conducere caracterizata prin intarzierea stimulului inimii la nivelul ramurilor sale din ventriculi: cand conducerea este intarziata in ventriculul drept se produce blocul de ramura drept, iar in ventriculul stang - blocul de ramura stang.

6. BLOCUL SINOATRIAL SI ATRIOVENTRICULAR. Blocul sinoatrial reprezinta o tulburare de conducere provocata fie de absenta stimulului sinusal, fie de blocarea lui la trecerea spre atriu. Blocul atrioventricular reprezinta o tulburare in propagarea unui stimul sinoatrial catre ventricul, astfel neavand loc contractia inimii la acel moment.

7. CARDIOPATIA ISCHEMICA CRONICA DUREROASA Este forma clinica a cardiopatiei ischemice cronice care se manifesta prin crize dureroase cu particularitati specifice.

8. CARDIOPATIA ISCHEMICA CRONICA NEDUREROASA. Suferinta cardiaca secundara reducerii debitului sanguin coronarian.Miocardul este vascularizat prin cele doua artere coronare, primele ramuri ale aortei si se situeaza alaturi de rinichi si creier printre organele cele mai irigate din organism.

9. CORDUL PULMONAR CRONIC. Afectiune caracterizata prin suferinta partii drepte a inimii datorita bolilor pulmonare. Acestea duc la cresterea presiunii in artera pulmonara ce constituie un obstacol in fata inimii drepte. Se produce astfel, intr-un prim stadiu, hipertrofia inimii drepte, apoi insuficienta cardiaca dreapta.

10. INFARCTUL MIOCARDIC. Reprezinta o necroza a miocardului din cauza unei opriri a circulatiei sangelui in arterele coronare produsa prin:

a) tromboza primara dezvoltata pe o placa arteroscleroasa;

b) hemoragii ale intimei, cu ruptura a acestuia si tromboza secundata;

c) hematom prin hemoragie in peretele vascular, urmat de ocluzia vasului.

11. INSUFICIENTA CARDIACA. Insuficienta cardiaca stanga: reprezinta insuficienta pompei ventriculului stang, avand drept cauza cardiopatia ischemica nedureroasa sau dureroasa, inclusiv infarctul de miocard, hipertensiunea arteriala, boli valvulare aortice (insuficienta sau stenoza aortica). Insuficienta cardiaca dreapta reprezinta insuficienta cordului drept, avand drept cauza principala o boala pulmonara (deci identificandu-se cu cordul pulmonar cronic). Insuficienta cardiaca congestiva globala - asociaza cauzele si simptoamele insuficientei cardiace stangi si drepte, fiind insuficienta intregului cord.

12. MIOCARDITE. Reprezinta afectari inflamatorii sau degenerative ale muschiului inimii (miocardul) produse de cauze diverse, altele decat cardiopatia ischemica.

Cauze naturale. Pe parcursul a multor milioane de ani, organismul nostru s-a obisnuit cu aer proaspat, alimente naturale si miscare zilnica regulata. In ultima perioada, stilul nostru de viata s-a schimbat in mod drastic. Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Deoarece Pamantul nu mai este cel de odinioara si stilul nostru de viata nu mai este natural. In ultimii 100 de ani poluarea mediului a crescut de mai multe sute de ori, ceea ce influenteaza direct starea sanatatii noastre. Elementele esentiale ale organismului nostru sunt substante minerale si oligolelemente. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.

Tratament naturist

Astazi in lume exista deja numeroase suplimente nutritive exceptionale. Pe parcursul utilizarii produselor de calitate, sute de mii de oameni relateaza despre ameliorarea bolilor sau despre vindecari spectaculoase.

Produse recomandate ca adjuvant in tratamentul bolilor cardiovasculare

NONI - 25 ml de 2 ori pe zi, dimineața pe stomacul gol și seara inainte de culcare.

ALOE VERA AUREA - se recomandă administrarea a câte 18 ml de produs dimineaţa pe stomacul gol şi seara înainte de culcare. Se poate dilua în bautura preferată.

EUR O2-oxigenare- In prima zi se administreaza de trei ori cate o picatura dizolvata intr-un pahar cu apa. In zilele urmatoare se creste doza cu cate o picatura, ajungandu-se la 8 picaturi de trei ori pe zi. Aeasta doza se mentine in continuare.

FISIO DIUR - detoxifiere - Diluati 20 ml de FISIO DIUR intr-un litru de apa si beti de-a lungul intregii zile. Procedati astfel pentru primele 4 zile. Continuati, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apa, pana epuizati continutul.

FISIO DIUR cu ceai verde - Diluaţi 20 ml de FISIO DIUR într-un litru de apă si beţi de-a lungul întregii zile. Procedaţi astfel pentru primele 4 zile. Continuaţi, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apă, pana epuizaţi conţinutul.

FISIO DIUR cu grepfruit - detoxifiere - Diluaţi 20 ml de FISIO DIUR într-un litru de apă şi beţi de-a lungul întregii zile. Procedaţi astfel pentru primele 4 zile. Continuaţi, diluând 10 ml pe zi într-un litru de apă, până epuizaţi conţinutul. 

FISIO DIUR cu aroma de ananas - detoxifiere - Diluati 20 ml de FISIO DIUR intr-un litru de apa si beti de-a lungul intregii zile. Procedati astfel pentru primele 4 zile. Continuati, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apa, pana epuizati continutul.

 


44
Pret Depozit:
69 RON
buc
54
Pret Depozit:
89 RON
buc
1SEO