Cosul meu (0 produse - 0 RON)  Aloe Vera Plus - Specchiasol


ALOE VERA PLUS - Ananas si Papaya


ALOE VERA PLUS cu Merisoare


ALOE VERA Plus cu Goji

Daca va place acest site votati-ne pe google.

ASTM

Astmul bronsic este o inflamatie cronica a cailor respiratorii, care conduce la sensibilizarea bronhiilor la diversi stimuli iritanti, determinând clinic tuse, respiratie suieratoare, accese de sufocare (inadusire). Astmul este o boala care afecteaza bronhiile. Bronhiile sunt ramificatii ale traheei ce conduc aerul spre alveolele pulmonare. La astmatici, bronhiile se ingusteaza astfel incat apar dificultati in circulatia aerului atat la inspiratie cat si la expiratie. In criza de astm bronhiile se contracta, provocând bronhospasm, glandele secreta mucus in exces, celulele imune intervin pentru „a lupta" cu alergenul si astfel mucoasa bronsiilor se ingroasa, ingreuind fluxul de aer. Astmul este boala cronica cea mai raspandita la copii. In cursul ultimilor 50-100 de ani a avut loc o crestere sensibila a numarului de cazuri de alergii si astm.

Mecanisme declansatoare:

-Factorii alergici (pene de pasari, polenuri, peri de animale,medicamente)

-Infectiile traheobronsice

-Aerul rece si uscat

-Fum

-Menopauza sau sindromul premenstrual

-Tulburarile psihice

-Exercitiul muscular

Forme clinice:

Astmul cu dispnee paroxistica in forma sa tipica

-Cefalee

-Migrena

-Guturai

Astmul cu dispnee continua (cronic)

-Astm vechi asociat cel mai frecvent cu o BPCO evoluata

-Persistenta unui fond dispneic permanent intre crize

-Tratamentul este dificil

-Evolutie frecventa spre insuficienta respiratorie cronica

Astmul de efort:

- mecanism: inhalarea de aer rece si uscat

-Reactioneaza bine la tratamentul bronhodilatator

Astmul febril:

-Trebuie sa impuna cautarea unui factor infectios,a unei bronheoalveolite alergice extrinsece sau a unei angeite

Astmul profesional

-Astm secundar inhalarii de alergeni deorigine biologica sau de vapori chimici

Astmul sugarului

-Prezenta febrei si a unei polipnei intense

Astmul tardiv

-Evolutie dupa modul evolutiv al astmului cu dispnee continua

Astmul extrinsec:

-Astm atopic sau alergic

-Apare intre varstele de 5 si 45 de ani

Astmul intrinsec:

-Apare la varstele extreme ale vietii

-Evolutie clinica severa

-Polipoza nazala caracteristica

Factori de risc:

-Predispunerea ereditara (istoric familiar)

-Stari alergice frecvente in copilarie (rinite, dermatite, eczeme, bronsite obstructive etc.)

-Fumatul mamei in sarcina

-Fumatul pasiv din copilarie

-Vaccinarea intensa in copilarie

-Infectiile virale, bacteriene, parazitare

-Scaderea imunitatii

Simptome:

Dispneea - respiratie dificila, zgomotoasa, perceputa de bolnav sau rude. Respiratia devine suieratoare, superficiala, frecventa, de o intensitate mai inalta la expir, bolnavul având senzatia ca aerul cu greu iese din plamâni. Respiratia poate fi uneori usor suieratoare (wheezing). Majoritatea persoanelor afectate remarca singure in ce context apar problemele lor. Aceste observatii ajuta la gasirea rapida a originii si factorilor declansatori ai astmului.

Complicatii:

Semnele de gravitate ale unei crize de astm: Polipneea, Cianoza, Tarhicardia, Pulsul paradoxal, Diminuarea sau abolirea murmurului vezicular, Batai ale aripilor nasului si pauze respiratorii

Starea de rau asmatic

-Criza de astm sever rezistent la terapeutica obisnuita

Factori declansatori:

O infectie

Abuz de sedative

Intreruperea brutala a corticoterapiei

Administrarea de aspirina

Un traumatism psihic

Atacul de astm reprezinta repetarea crizelor demai multe ori pe zi, demai multe ori pe saptama, cu persistenta dispneei intre crize.

Cauze naturale. Pe parcursul a multor milioane de ani, organismul nostru s-a obisnuit cu aer proaspat, alimente naturale si miscare zilnica regulata. In ultima perioada, stilul nostru de viata s-a schimbat in mod drastic. Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Deoarece Pamantul nu mai este cel de odinioara si stilul nostru de viata nu mai este natural. In ultimii 100 de ani poluarea mediului a crescut de mai multe sute de ori, ceea ce influenteaza direct starea sanatatii noastre. Elementele esentiale ale organismului nostru sunt substante minerale si oligolelemente. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.

Tratament naturist

Astazi in lume exista deja numeroase suplimente nutritive exceptionale. Pe parcursul utilizarii produselor de calitate, sute de mii de oameni relateaza despre ameliorarea bolilor sau despre vindecari spectaculoase.

Produse recomandate ca adjuvant in tratamentul astmului

NONI - 25 ml de 2 ori pe zi, dimineața pe stomacul gol și seara inainte de culcare.

ALOE VERA D-FENCE - 25 ml. de două ori pe zi, înainte de mesele principale. Agitaţi înainte de utilizare.

ALOE VERA AUREA - se recomandă administrarea a câte 18 ml de produs dimineaţa pe stomacul gol şi seara înainte de culcare. Se poate dilua în bautura preferată.

EUR O2-oxigenare- In prima zi se administreaza de trei ori cate o picatura dizolvata intr-un pahar cu apa. In zilele urmatoare se creste doza cu cate o picatura, ajungandu-se la 8 picaturi de trei ori pe zi. Aeasta doza se mentine in continuare.

FISIO DIUR - detoxifiere - Diluati 20 ml de FISIO DIUR intr-un litru de apa si beti de-a lungul intregii zile. Procedati astfel pentru primele 4 zile. Continuati, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apa, pana epuizati continutul.

FISIO DIUR cu ceai verde - Diluaţi 20 ml de FISIO DIUR într-un litru de apă si beţi de-a lungul întregii zile. Procedaţi astfel pentru primele 4 zile. Continuaţi, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apă, pana epuizaţi conţinutul.

FISIO DIUR cu grepfruit - detoxifiere - Diluaţi 20 ml de FISIO DIUR într-un litru de apă şi beţi de-a lungul întregii zile. Procedaţi astfel pentru primele 4 zile. Continuaţi, diluând 10 ml pe zi într-un litru de apă, până epuizaţi conţinutul. 

FISIO DIUR cu aroma de ananas - detoxifiere - Diluati 20 ml de FISIO DIUR intr-un litru de apa si beti de-a lungul intregii zile. Procedati astfel pentru primele 4 zile. Continuati, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apa, pana epuizati continutul.

 


47
Pret Depozit:
89 RON
buc
54
Pret Depozit:
89 RON
buc
60
Pret Depozit:
52 RON
buc
1SEO