Cosul meu (0 produse - 0 RON)  Aloe Vera Plus - Specchiasol


ALOE VERA PLUS - Ananas si Papaya


ALOE VERA PLUS cu Merisoare


ALOE VERA Plus cu Goji

Daca va place acest site votati-ne pe google.

ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL

Accidentul vascular cerebral reprezinta o afectiune neurologica acuta care se manifestata prin blocarea irigarii cu sange a unei zone cerebrale sau prin hemoragie cerebrala. La nivel mondial, accidentul vascular cerebral se afla pe locul doi in lista principalilor factori de mortalitate. Accidentul vascular cerebral este una dintre principalele cauze ale mortalitatii, atat in Romania, cat si la nivel mondial. In afara de deces, accidentul vascular cerebral cauzeaza handicapuri fizice sau mentale permanente.

Tipuri:

1.Accidente vasculare cerebrale ischemice sau infarcte cerebrale apar, cel mai adesea, ca o consecinta a unui trombus (cheag de sange care se formeaza intr-o artera), a unui embol (corp strain sau un trombus mobilizat care, antrenat prin circulatie, va produce obstructia arterei) sau o ingustare a arterei favorizata de ateroscleroza (ingrosarea invelisului intern al peretelui arterial). Ultima este cauza principala a accidentelor vasculare cerebrale ischemice.

2.Accidente vasculare cerebrale hemoragice sunt cauzate de unele scurgeri de sange in tesutul cerebral. In general, cauza lor o constituie hipertensiunea arteriala sau, mult mai rar, malformatii vasculare (angiom, anevrism), tulburarile de coagulare sau complicatiile unui tratament anticoagulant.


Cauze:

-hipertensiune arteriala

-arteroscleroza - scaderea elasticitatii peretilor arterelor, din cauza depunerilor de grasimi, diabetului zaharat sau hipertensiunii

-endocadita

-stenoza

-aritmie cardiaca sau fibrilatie arteriala (ritm cardiac neregulat)

-vasculita

-infarctul miocardic

-hemofolie

-anevrism

-diabetul zaharat

-consumul excesiv de alcool si cosumul drogurilor

-fumatul

-valori mari ale colesterolului

-varsta inaintata

-obezitatea

- lipsa activitatii fizice

-stres-ul, stari emotionale extreme si bruste


Alte cauze de AVC hemoragic, mai putin frecvente, sunt:

- tulburari de coagulabilitate ale sangelui, precum hemofilia

- inflamatia vaselor sangvine, care poate aparea in sifilis sau tuberculoza

- leziuni ale capului sau gatului care afecteaza vasele sangvine din aceste regiuni

- angiopatia amiloidica cerebrala (o tulburare degenerativa a vaselor sangvine)

- iradierea terapeutica pentru cancere ale gatului sau creierului.


Simptome:

- senzatia de slabiciune sau paralizie a fetei, bratului sau piciorului

- dificultatea de coordonare a membrelor

- pierderea brusca a vederii sau vederea dubla

- dificultatea de vorbire sau de intelegere a celor din jur

- instalarea brusca a unei stari severe de ameteala

- pierderea echilibrului si aparitia cefaleei severe (durere puternica de cap).


Semnele de alarma pot fi si atacurile ischemice tranzitorii care dureaza de la cateva minute la 24 de ore. Chiar si simptomele care dureaza putin pot arata riscul aparitiei unui atac vascular cerebral. Simptomele pot evolua sau fluctua in cursul primelor doua zile dupa debut. Aceasta situatie poarta numele de atac cerebral in evolutie. Daca nu se mai produce nicio deteriorare, situaţia este considerata un atac cerebral constituit.


Factorii de risc controlabili:

- Hipertensiunea

- Obezitatea

- Lipsa activitatii fizice

- Consumul de cocaina sau a altor droguri

- Fumatul pasiv

- Consumul crescut de alcool

- Diabetul zaharat. Aproximativ 25% dintre persoanele cu diabet zaharat decedeaza prin AVC. Prezenta diabetului creste de 2 ori riscul de accident vascular cerebral din cauza afectarii circulatiei care apare in aceasta boala.

- Alte afectiuni ale inimii (fibrilatia atriala, endocardita, afectiuni ale valvelor cardiace, foramen ovale patent sau cardiomiopatie)

- utilizarea unor medicamente, cum sunt anticonceptionalele orale - in special la femeile care fumeaza

- afectiuni ale arterelor coronare

- nivelul ridicat de colesterol din sange

Factorii de risc necontrolabili

- prezenta in trecut a unui accident vascular cerebral sau a unui accident ischemic tranzitor

- AVC in familie

- sexul

- varsta


a) AVC trombotic

Cauza cea mai frecventa a accidentului vascular cerebral trombotic o constituie ateroscleroza. Ateroscleroza are o frecventa foarte mare, 70% din cazurile de AVC fiind atribuite acestei boli.

Factori de risc:

- alimentatia deficitara

- hipertensiunea arteriala

- diabetul

- tulburari hormonale

- tulburari de hemostaza si coagulare

- fumatul

Trombusul format poate evolua in trei moduri:

- trombusul poate deveni oclusiv (acesta se extinde tot mai mult)

- trombusul poate suferi o organizare locala ce-l incorporeaza la peretele arterial (are loc o proliferare a endoteliului ce acopera trombusul si il separa de sangele circulant)

- trombusul se poate detasa si constitui emboliile


b) AVC embolic

Embolia poate sa apara in conditii diferite, in functie de care variaza si tipurile de embolusuri. Cel mai frecvent intalnim emboli trombotici (rezultati din fracmentarea sau desprinderea unui tromb), emboli de origine cardiaca, grasime, aer, paraziti, celule tumorale, etc.. Embolii se pot produce in orice teritoriu cerebral.


c) Atacul ischemic tranzitor (AIT)

Atacul ischemic tranzitor cerebral este un episod de disfunctie cerebrala care se manifesta prin semne neurologice de focar, de multe ori intermitente, cu o durata variabila, de obicei 2-15 minute, fara sa depaseasca 24 de ore.

Simptome:

- tulburari motorii tranzitorii cu remisiune completa

- tulburari senzitive: parestezii, hipoestezii, astereognozii

- tulburarii afazice

- cecitate monoculara tranzitorie

- alte semne: tulburari apraxo-agnozice, hemianopsie laterala homonima, cefalalgii, confuzii mentale de scurta durata.


Cauze naturale. Pe parcursul a multor milioane de ani, organismul nostru s-a obisnuit cu aer proaspat, alimente naturale si miscare zilnica regulata. In ultima perioada, stilul nostru de viata s-a schimbat in mod drastic. Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Deoarece Pamantul nu mai este cel de odinioara si stilul nostru de viata nu mai este natural. In ultimii 100 de ani poluarea mediului a crescut de mai multe sute de ori, ceea ce influenteaza direct starea sanatatii noastre. Elementele esentiale ale organismului nostru sunt substante minerale si oligolelemente. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.

Tratament naturist

Astazi in lume exista deja numeroase suplimente nutritive exceptionale. Pe parcursul utilizarii produselor de calitate, sute de mii de oameni relateaza despre ameliorarea bolilor sau despre vindecari spectaculoase.

Produse recomandate ca adjuvant in tratamentul Accidentelor vasculare cerebrale

NONI - 25 ml de 2 ori pe zi, dimineața pe stomacul gol și seara inainte de culcare.

ALOE VERA D-TOX - se recomandă consumul a 100ml pe zi, împărţit în două doze de 50 ml., înainte de mesele principale.

ALOE VERA AUREA - se recomandă administrarea a câte 18 ml de produs dimineaţa pe stomacul gol şi seara înainte de culcare. Se poate dilua în bautura preferată.

EUR O2-oxigenare- In prima zi se administreaza de trei ori cate o picatura dizolvata intr-un pahar cu apa. In zilele urmatoare se creste doza cu cate o picatura, ajungandu-se la 8 picaturi de trei ori pe zi. Aeasta doza se mentine in continuare.

FISIO DIUR - detoxifiere - Diluati 20 ml de FISIO DIUR intr-un litru de apa si beti de-a lungul intregii zile. Procedati astfel pentru primele 4 zile. Continuati, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apa, pana epuizati continutul.

FISIO DIUR cu ceai verde - Diluaţi 20 ml de FISIO DIUR într-un litru de apă si beţi de-a lungul întregii zile. Procedaţi astfel pentru primele 4 zile. Continuaţi, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apă, pana epuizaţi conţinutul.

FISIO DIUR cu grepfruit - detoxifiere - Diluaţi 20 ml de FISIO DIUR într-un litru de apă şi beţi de-a lungul întregii zile. Procedaţi astfel pentru primele 4 zile. Continuaţi, diluând 10 ml pe zi într-un litru de apă, până epuizaţi conţinutul. 

FISIO DIUR cu aroma de ananas - detoxifiere - Diluati 20 ml de FISIO DIUR intr-un litru de apa si beti de-a lungul intregii zile. Procedati astfel pentru primele 4 zile. Continuati, diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apa, pana epuizati continutul.

PAPAYA 5000 - consumati un plic si un comprimat pe zi. Se pune direct sub limba sau se dizolva intr-un pahar cu apa. Consumul de PAPA.YA 5000 se poate continua pe lungi perioade de timp.44
Pret Depozit:
69 RON
buc
47
Pret Depozit:
89 RON
buc
50
Pret Depozit:
66 RON
buc
57
Pret Depozit:
35 RON
buc
1SEO